Все слова Дмитрия Яшина после матча с «Ислочью»

Предлагаем вам послушать оригинал аудиозаписи, на которой хорошо слышны все слова Дмитрия Яшина после матча с «Ислочью»
#Крумкачы
http://krumka.by/news/208-zayavlenie-krumkacho-o-komm..

Все слова Дмитрия Яшина после матча с «Ислочью»

Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

15 коммент. к “Все слова Дмитрия Яшина после матча с «Ислочью»”

  1. Яўген, вам знакомо понятие "ссылка"? На сайте Крумка размещена именно ссылка на аудиозапись с сайта офсайда из библиотеки офсайда. И… после выездной игры в воскресенье вечером думаете так легко взяться за работу в понедельник утром и быстро поднять и найти информацию? Все же люди, не роботы…

  2. Всё сходится к одному, хотите болеть за крумкачы — болейте, не хотите — не болейте. А так пустая болтовня.

  3. Виктор, точно, упустил этот момент. Вот и отдышались за это время 🙂

  4. Прочитал извинения офсайда: они извиняются за то что не могут доказательно подтвердить приписываемое яшину слово которым он якобы охарактеризовал качество ислочи.И только за это.Вообщем как-то договорились Крумкачы с офсайдом. За что им респект.Но работа над ошибками думаю воспоследует.Причина слов Яшина: крайне грязная потенциально травмоопасная игра ислочи. Он себе на хлеб ногами зарабатывает. Его тоже можно понять.

  5. У запісу безумоўна нешта выразана. А Магчыма, што проста адбыўся нейкі тэхнічны брак гуказапісу,(як раз у гэты момант раздаецца нейкі лязгат, можа нават моцны) бо хучэй за ўсё запіс вёўся не на прафісыйны дыктафон, а які-небудзь мабільнік. У выніку атрымалася якасьць вызываючая сумненні,але усё роўна чуваць, што пра "апусьціць" не было і палову слова. Відавочна, што журналіст які браў інтэрвью не прафесыйна выканаў сваю працу і зрабіў тэкст нават добра не праслухаўшы запіс. На падставе нават гэтых момантаў офсад павінны прынесьці прабачэнні афіцыйна. І купіце ужо сваім журналістам якасную апаратуру. Што тычыцца Яшына — магу упэўніць вас, што такім голасам( маецца наўвазе эмацыйная его складаючая) ніхто не кажа абражваючых, чыюсьці годнась, словаў. Адчапіцеся ад чалавека — вінаваты офсайд!!!

  6. Виктор, бей, забівай, крычы — гэта "Крумкачы"!! ВОСЬ МЫ І КРЫЧЫМ))))))

  7. Группа, все точно и по делу.Точка

  8. Виктор, точку в этом деле уже не поставить. Противостояние Крумкачы Ислочь обещает стать эпическим. Что меня очень радует.

  9. А есть ещё записи от этого журналиста в этом помещении — можно послушать?

  10. Andrey, ага цэлы альбом — пампуй на торэнце))))

  11. Итого на выходе:1. Что-то нелицеприятное Яшин-таки сказал2. Запись затерта и очевидно смонтирована. Офсайд извиняется3. Группа и офсайт Крумкачей эту запись ставит, соглашаясь, что это оригинал4. Пресс-служба в лице Паршуто молчит, несмотря на тыканье (в том числе болельщиками клуба) в подделку.5. Остальных слов, которые были в оригинале материала (командочка, опустили) офсайда Яшин не произносил.6 Рыльце теперь в пушку у всех — Яшина, офсайда, пресс-службы "Крумкачей" и клуба в целом.7. Молодость и отсутствие опыта Паршуто и менеджмента все-таки сказалось — отсюда и неумение правильно реагировать в трудных и стрессовых ситуациях и поворачивать произошедшее в свою пользу.

  12. Петр, кожны верыць у тое, ва што хоча верыць… давайце разглядзім іншы погляд на гэтае становішча. Ідёць? Паехалі. Узялі нічым не прыкметнае (нават эмоцыяў у гэтым інтэрв'ю няма) бла-бла-бла і зрабілі шакуючы рэпартаж!!!!! Гутарак на тыдзень, а мо і болей. Офсайду патрэбен быў "скандалы, інтрігі, расследованія" вось вам, калі ласка. Піар кампанія працуе, па дамоўленасьці з "крумкачамі"ці не — не гэдак каштоўна… На табло сумныя нулі, у інтэрвью няма чаго казаць, як пра купіны на полі, дый: " наступным разам мы — огошч!!!",а ў выніку — усенародныя разборкі толькі пра тое: хто каго прыпусьціў?. Нават выбачэнні і тыя быццам масла ў вогнішча — выразалі, ці падпсавалі запіс у патрэбным месцы і зноў — СКАНДАЛ!!! Карацей : "сабакі брэшуць — караван ідзе" і не дай бог камусьці прыняць гэту прыказку на свой лік. Да пабачэння на нашых канцэртах))))[ а чаму б і мне не скарыстацца магчымасьцю? жартую]

  13. Группа, абсолютно согласен, о чем писал еще вчера — скучная игра, а на выходе — опять все обсуждают Крумкачей ))

  14. Петр, ну, гульня, на мой погляд, не была такой сумнай — былі моманты, шкада, што галоў не было: троха не пашчасьціла, можа і сапраўды — купіны на поле… Але, вось тое, што адбываецца пасьля — праца з спажыўцамі( каб размаўлялі, абмяркоўвалі, спрачаліся), карысьць ад якой усяму беларускаму футболу, не толькі "крумкачам", бо калі так паглядзець, аб чым можна гутарыць кранаючы наш чемп? Той за біў гэтаму; на першым месцы -той хто і заўжды; а колькі ім плоцяць, што яны пешам ходзяць? вось і ўсё за бутэлькай піва — поў гадзіны размоваў… і да наступнага раза… сумна… Дай БОХ нешта зменіцца)))

  15. Яшин говорит с паузами. Крумкачам совершенно не с чего считать Ислочь дерьмовой командой — в том году они два раза нас обыгрывали. Достойный соперник, неплохо сыграли, haters gonna hate.



Оставить комментарий